Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic flavor release from chewing gum: Mechanisms of release
 
 
Titel: Dynamic flavor release from chewing gum: Mechanisms of release
Auteur: Hinderink, Emma B.A.
Avison, Shane
Boom, Remko
Bodnár, Igor
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 717-723
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland