Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 153 gevonden artikelen
 
 
  O/W Pickering emulsions stabilized by cocoa powder: Role of the emulsification process and of composition parameters
 
 
Titel: O/W Pickering emulsions stabilized by cocoa powder: Role of the emulsification process and of composition parameters
Auteur: Joseph, Cécile
Savoire, Raphaëlle
Harscoat-Schiavo, Christelle
Pintori, Didier
Monteil, Julien
Leal-Calderon, Fernando
Faure, Chrystel
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 755-766
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland