Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Correlation between the key aroma compounds and gDNA copies of Bacillus during fermentation and maturation of natto
 
 
Titel: Correlation between the key aroma compounds and gDNA copies of Bacillus during fermentation and maturation of natto
Auteur: Liu, Ye
Song, HuanLu
Luo, Huanzhen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 112 (2018) nr. C pagina's 175-183
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland