Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Understanding the crystal structure of lotus seed amylose–long-chain fatty acid complexes prepared by high hydrostatic pressure
 
 
Titel: Understanding the crystal structure of lotus seed amylose–long-chain fatty acid complexes prepared by high hydrostatic pressure
Auteur: Jia, Xiangze
Sun, Siwei
Chen, Bingyan
Zheng, Baodong
Guo, Zebin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 111 (2018) nr. C pagina's 334-341
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland