Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 80 gevonden artikelen
 
 
  The effect of repeated versus continuous annealing on structural, physicochemical, and digestive properties of potato starch
 
 
Titel: The effect of repeated versus continuous annealing on structural, physicochemical, and digestive properties of potato starch
Auteur: Xu, Meijuan
Saleh, Ahmed S.M.
Gong, Bing
Li, Bei
Jing, Luzhen
Gou, Min
Jiang, Hao
Li, Wenhao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 111 (2018) nr. C pagina's 324-333
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland