Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Stability of curcumin in oil-in-water emulsions: Impact of emulsifier type and concentration on chemical degradation
 
 
Titel: Stability of curcumin in oil-in-water emulsions: Impact of emulsifier type and concentration on chemical degradation
Auteur: Kharat, Mahesh
Zhang, Guodong
McClements, David Julian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 111 (2018) nr. C pagina's 178-186
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland