Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Modification of the digestibility of extruded rice starch by enzyme treatment (β-amylolysis): An in vitro study
 
 
Titel: Modification of the digestibility of extruded rice starch by enzyme treatment (β-amylolysis): An in vitro study
Auteur: Ye, Jiangping
Liu, Chengmei
Luo, Shunjing
Hu, Xiuting
McClements, David Julian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 111 (2018) nr. C pagina's 590-596
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland