Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Bolus quality and food comfortability of model cheeses for the elderly as influenced by their texture
 
 
Titel: Bolus quality and food comfortability of model cheeses for the elderly as influenced by their texture
Auteur: Lorieau, L.
Septier, C.
Laguerre, A.
Le Roux, L.
Hazart, E.
Ligneul, A.
Famelart, M.-H.
Dupont, D.
Floury, J.
Feron, G.
Labouré, H.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 111 (2018) nr. C pagina's 31-38
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland