Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Volatile profiles and chromatic characteristics of red wines produced with Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Volatile profiles and chromatic characteristics of red wines produced with Starmerella bacillaris and Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Englezos, Vasileios
Rantsiou, Kalliopi
Cravero, Francesco
Torchio, Fabrizio
Giacosa, Simone
Ortiz-Julien, Anne
Gerbi, Vincenzo
Rolle, Luca
Cocolin, Luca
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 109 (2018) nr. C pagina's 298-309
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland