Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 68 gevonden artikelen
 
 
  A peptidomic approach of meat protein degradation in a low-sodium fermented sausage model using autochthonous starter cultures
 
 
Titel: A peptidomic approach of meat protein degradation in a low-sodium fermented sausage model using autochthonous starter cultures
Auteur: de Almeida, Marcio Aurélio
Saldaña, Erick
da Silva Pinto, Jair Sebastião
Palacios, Jorge
Contreras-Castillo, Carmen J.
Sentandreu, Miguel Angel
Fadda, Silvina Graciela
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 109 (2018) nr. C pagina's 368-379
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland