Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 68 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the chemical, sensory and volatile composition of sapota-do-Solimões pulp at different ripening stages
 
 
Titel: Evaluation of the chemical, sensory and volatile composition of sapota-do-Solimões pulp at different ripening stages
Auteur: Monteiro, Sabrina Sauthier
Ribeiro, Stephanie Reis
Soquetta, Marcela Bromberger
Pires, Felipe Jacob
Wagner, Roger
da Rosa, Claudia Severo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 109 (2018) nr. C pagina's 159-167
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 68 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland