Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Microparticulated whey protein-pectin complex: A texture-controllable gel for low-fat mayonnaise
 
 
Titel: Microparticulated whey protein-pectin complex: A texture-controllable gel for low-fat mayonnaise
Auteur: Sun, Chanchan
Liu, Rui
Liang, Bin
Wu, Tao
Sui, Wenjie
Zhang, Min
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 108 (2018) nr. C pagina's 151-160
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland