Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 84 gevonden artikelen
 
 
  The xylooligosaccharide addition and sodium reduction in requeijão cremoso processed cheese
 
 
Titel: The xylooligosaccharide addition and sodium reduction in requeijão cremoso processed cheese
Auteur: Ferrão, Luana L.
Ferreira, Marcus Vinícius S.
Cavalcanti, Rodrigo N.
Carvalho, Ana Flávia A.
Pimentel, Tatiana C.
Silva, Hugo L.A.
Silva, Ramon
Esmerino, Erick A.
Neto, Roberto P.C.
Tavares, Maria Inês B.
Freitas, Mônica Q.
Menezes, Jaqueline C.V.
Cabral, Lúcio M.
Moraes, Jeremias
Silva, Márcia C.
Mathias, Simone P.
Raices, Renata S.L.
Pastore, Gláucia M.
Cruz, Adriano G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 107 (2018) nr. C pagina's 137-147
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 84 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland