Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 84 gevonden artikelen
 
 
  The effect of carrageenan on the acid-induced aggregation and gelation conditions of quinoa proteins
 
 
Titel: The effect of carrageenan on the acid-induced aggregation and gelation conditions of quinoa proteins
Auteur: Montellano Duran, Natalia
Galante, Micaela
Spelzini, DarĂ­o
Boeris, Valeria
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 107 (2018) nr. C pagina's 683-690
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 84 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland