Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 84 gevonden artikelen
 
 
  Chemical properties and oxidative stability of Arjan (Amygdalus reuteri) kernel oil as emerging edible oil
 
 
Titel: Chemical properties and oxidative stability of Arjan (Amygdalus reuteri) kernel oil as emerging edible oil
Auteur: Tavakoli, Javad
Emadi, Teymour
Hashemi, Seyed Mohammad Bagher
Mousavi Khaneghah, Amin
Munekata, Paulo Eduardo Sichetti
Lorenzo, Jose Manuel
Brnčić, Mladen
Barba, Francisco J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 107 (2018) nr. C pagina's 378-384
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 84 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland