Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 125 gevonden artikelen
 
 
  The effect of organic wheat flour by-products on sourdough performances assessed by a multi-criteria approach
 
 
Titel: The effect of organic wheat flour by-products on sourdough performances assessed by a multi-criteria approach
Auteur: Clément, Héliciane
Prost, Carole
Chiron, Hubert
Ducasse, Maren Bonnand
Della Valle, Guy
Courcoux, Philippe
Onno, Bernard
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's 974-981
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland