Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Stability and release behavior of encapsulated flavor from spray-dried Saccharomyces cerevisiae and maltodextrin powder
 
 
Titel: Stability and release behavior of encapsulated flavor from spray-dried Saccharomyces cerevisiae and maltodextrin powder
Auteur: Sultana, Afroza
Tanaka, Yusuke
Fushimi, Yoshiya
Yoshii, Hidefumi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's 809-816
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland