Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical characteristics, ATR-FTIR molecular interactions and in vitro starch and protein digestion of thermally-treated whole pulse flours
 
 
Titel: Physicochemical characteristics, ATR-FTIR molecular interactions and in vitro starch and protein digestion of thermally-treated whole pulse flours
Auteur: Chávez-Murillo, Carolina Estefanía
Veyna-Torres, Jorge Ivan
Cavazos-Tamez, Luisa María
de la Rosa-Millán, Julián
Serna-Saldívar, Sergio Othon
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 105 (2018) nr. C pagina's 371-383
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland