Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Identification of enzyme origin in dough improvers: DNA-based and proteomic approaches
 
 
Titel: Identification of enzyme origin in dough improvers: DNA-based and proteomic approaches
Auteur: Picariello, Gianluca
Di Stasio, Luigia
Mamone, Gianfranco
Iacomino, Giuseppe
Venezia, Antonella
Iannaccone, Nunzia
Ferranti, Pasquale
Coppola, Raffaele
Addeo, Francesco
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 105 (2018) nr. C pagina's 52-58
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland