Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Delineation of salts, ripening and gentle heating effects on molecular structure of Cantal-type cheese by Mid-infrared spectroscopy
 
 
Titel: Delineation of salts, ripening and gentle heating effects on molecular structure of Cantal-type cheese by Mid-infrared spectroscopy
Auteur: Loudiyi, M.
Aït-Kaddour, A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 105 (2018) nr. C pagina's 221-232
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland