Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 113 gevonden artikelen
 
 
  Dairy curd coagulated by a plant extract of Calotropis procera: Role of fat structure on the chemical and textural characteristics
 
 
Titel: Dairy curd coagulated by a plant extract of Calotropis procera: Role of fat structure on the chemical and textural characteristics
Auteur: Issa Ado, Rayanatou
Lopez, Christelle
Lechevalier, Valérie
Elhadji Gounga, Mahamadou
Robert, Benoit
Harel-Oger, Marielle
Garric, Gilles
Grongnet, Jean-François
Gaucheron, Frédéric
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 105 (2018) nr. C pagina's 694-702
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland