Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in microencapsulation of natural sources of antimicrobial compounds used in food - A review
 
 
Titel: Recent advances in microencapsulation of natural sources of antimicrobial compounds used in food - A review
Auteur: Castro-Rosas, Javier
Ferreira-Grosso, Carlos Raimundo
Gómez-Aldapa, Carlos Alberto
Rangel-Vargas, Esmeralda
Rodríguez-Marín, María Luisa
Guzmán-Ortiz, Fabiola Araceli
Falfan-Cortes, Reyna Nallely
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 575-587
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland