Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Rapid methodology via mass spectrometry to quantify addition of soybean oil in extra virgin olive oil: A comparison with traditional methods adopted by food industry to identify fraud
 
 
Titel: Rapid methodology via mass spectrometry to quantify addition of soybean oil in extra virgin olive oil: A comparison with traditional methods adopted by food industry to identify fraud
Auteur: da Silveira, Roberta
VĂ¡gula, Julianna Matias
de Lima Figueiredo, Ingrid
Claus, Thiago
Galuch, Marilia Bellanda
Santos Junior, Oscar Oliveira
Visentainer, Jesui Vergilio
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 43-50
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland