Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure and physicochemical properties reveal differences between high moisture buffalo and bovine Mozzarella cheeses
 
 
Titel: Microstructure and physicochemical properties reveal differences between high moisture buffalo and bovine Mozzarella cheeses
Auteur: Nguyen, Hanh T.H.
Ong, Lydia
Lopez, Christelle
Kentish, Sandra E.
Gras, Sally L.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 458-467
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland