Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Instrumental and sensory properties of pea protein-fortified extruded rice snacks
 
 
Titel: Instrumental and sensory properties of pea protein-fortified extruded rice snacks
Auteur: Philipp, Claudia
Buckow, Roman
Silcock, Pat
Oey, Indrawati
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 658-665
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland