Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Influence of solution properties and pH on the fabrication of electrospun lentil flour/HPMC blend nanofibers
 
 
Titel: Influence of solution properties and pH on the fabrication of electrospun lentil flour/HPMC blend nanofibers
Auteur: Tam, Nilay
Oguz, Seren
Aydogdu, Ayca
Sumnu, Gulum
Sahin, Serpil
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 616-624
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland