Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Exploring mouthfeel in model wines: Sensory-to-instrumental approaches
 
 
Titel: Exploring mouthfeel in model wines: Sensory-to-instrumental approaches
Auteur: Laguna, Laura
Sarkar, Anwesha
Bryant, Michael G.
Beadling, Andrew R.
Bartolomé, Begoña
Victoria Moreno-Arribas, M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 478-486
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland