Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Tempranillo and Albariño SO2-free wines produced by different chemical alternatives and winemaking procedures
 
 
Titel: Evaluation of Tempranillo and Albariño SO2-free wines produced by different chemical alternatives and winemaking procedures
Auteur: Ferrer-Gallego, Raúl
Puxeu, Miquel
Nart, Enric
Martín, Laura
Andorrà, Imma
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 647-657
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland