Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Effect of glycation derived from α-dicarbonyl compounds on the in vitro digestibility of β-casein and β-lactoglobulin: A model study with glyoxal, methylglyoxal and butanedione
 
 
Titel: Effect of glycation derived from α-dicarbonyl compounds on the in vitro digestibility of β-casein and β-lactoglobulin: A model study with glyoxal, methylglyoxal and butanedione
Auteur: Zhao, Di
Le, Thao T.
Larsen, Lotte Bach
Li, Lin
Qin, Dan
Su, Guoying
Li, Bing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 102 (2017) nr. C pagina's 313-322
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland