Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Technological aspects of lactose-hydrolyzed milk powder
 
 
Titel: Technological aspects of lactose-hydrolyzed milk powder
Auteur: Torres, Jansen Kelis Ferreira
Stephani, Rodrigo
Tavares, Guilherme M.
de Carvalho, Antônio Fernandes
Costa, Renata Golin Bueno
de Almeida, Carlos Eduardo Rocha
Almeida, Mariana Ramos
de Oliveira, Luiz Fernando Cappa
Schuck, Pierre
Perrone, Ítalo Tuler
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 101 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland