Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Changes in anthocyanins and volatile components of purple sweet potato fermented alcoholic beverage during aging
 
 
Titel: Changes in anthocyanins and volatile components of purple sweet potato fermented alcoholic beverage during aging
Auteur: Li, Suhong
An, Yingfeng
Fu, Weina
Sun, Xiao
Li, Wenjie
Li, Tuoping
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P2 pagina's 235-240
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland