Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Impact of boiling on free and bound phenolic profile and antioxidant activity of commercial gluten-free pasta
 
 
Titel: Impact of boiling on free and bound phenolic profile and antioxidant activity of commercial gluten-free pasta
Auteur: Rocchetti, Gabriele
Lucini, Luigi
Chiodelli, Giulia
Giuberti, Gianluca
Montesano, Domenico
Masoero, Francesco
Trevisan, Marco
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P2 pagina's 69-77
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland