Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Physical properties and FTIR analysis of rice-oat flour and maize-oat flour based extruded food products containing olive pomace
 
 
Titel: Physical properties and FTIR analysis of rice-oat flour and maize-oat flour based extruded food products containing olive pomace
Auteur: Ying, DanYang
Hlaing, Mya Myintzu
Lerisson, Julie
Pitts, Keith
Cheng, Lijiang
Sanguansri, Luz
Augustin, Mary Ann
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P1 pagina's 665-673
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland