Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Application of electrolyzed water for improving pork meat quality
 
 
Titel: Application of electrolyzed water for improving pork meat quality
Auteur: Athayde, Dirceu Rodrigues
Flores, Diego Rafael Martins
da Silva, Jéssica Soares
Genro, Ana Luísa Gomes
Silva, Marianna Stafanello
Klein, Bruna
Mello, Renius
Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Wagner, Roger
de Menezes, Cristiano Ragagnin
Barin, Juliano Smanioto
Cichoski, Alexandre José
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P1 pagina's 757-763
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland