Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Anti-inflammatory effects of egg yolk livetins (α, β, and γ-livetin) fraction and its enzymatic hydrolysates in lipopolysaccharide-induced RAW 264.7 macrophages
 
 
Titel: Anti-inflammatory effects of egg yolk livetins (α, β, and γ-livetin) fraction and its enzymatic hydrolysates in lipopolysaccharide-induced RAW 264.7 macrophages
Auteur: Meram, Chalamaiah
Wu, Jianping
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P1 pagina's 449-459
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland