Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of lactase in Ca(II)-alginate beads: Effect of stabilizers and drying methods
 
 
Titel: Encapsulation of lactase in Ca(II)-alginate beads: Effect of stabilizers and drying methods
Auteur: Traffano-Schiffo, Maria Victoria
Castro-Giraldez, Marta
Fito, Pedro J.
Santagapita, Patricio R.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P1 pagina's 296-303
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland