Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Thermodynamic and whipping properties of milk fat in whipped cream: A study based on DSC and TD-NMR
 
 
Titel: Thermodynamic and whipping properties of milk fat in whipped cream: A study based on DSC and TD-NMR
Auteur: Wang, Yunna
Yuan, Dongdong
Li, Yang
Li, Meiling
Wang, Yuru
Li, Yan
Zhang, Liebing
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 97 (2019) nr. C pagina's 149-157
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland