Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Explaining the different textures of commercial processed cheese from fractured structures
 
 
Titel: Explaining the different textures of commercial processed cheese from fractured structures
Auteur: Inoue, Keita
Fu, Wei
Nakamura, Takashi
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 97 (2019) nr. C pagina's 40-48
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland