Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation profile and characteristics of yoghurt manufactured from frozen sheep milk
 
 
Titel: Fermentation profile and characteristics of yoghurt manufactured from frozen sheep milk
Auteur: Tribst, Alline Artigiani Lima
Ribeiro, Luma Rossi
Leite Junior, Bruno Ricardo de Castro
de Oliveira, Miguel Meirelles
Cristianini, Marcelo
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 78 (2018) nr. C pagina's 36-45
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland