Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Interaction between sodium chloride and texture in semi-hard Danish cheese as affected by brining time, dl-starter culture, chymosin type and cheese ripening
 
 
Titel: Interaction between sodium chloride and texture in semi-hard Danish cheese as affected by brining time, dl-starter culture, chymosin type and cheese ripening
Auteur: Akkerman, Marije
Kristensen, Lise Søndergaard
Jespersen, Lene
Ryssel, Mia Balling
Mackie, Alan
Larsen, Nick Nørreby
Andersen, Ulf
Nørgaard, Maria Kümpel
Løkke, Mette Marie
Møller, Jean Robert
Mielby, Line Ahm
Andersen, Barbara Vad
Kidmose, Ulla
Hammershøj, Marianne
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 70 (2017) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland