Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Properties of acid casein gels made by acidification with glucono-δ-lactone. 2. Syneresis, permeability and microstructural properties
 
 
Titel: Properties of acid casein gels made by acidification with glucono-δ-lactone. 2. Syneresis, permeability and microstructural properties
Auteur: Lucey, J.A.
van Vliet, T.
Grolle, K.
Geurts, T.
Walstra, P.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 7 (1997) nr. 6-7 pagina's 9 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland