Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of microbial diversity and chemical properties of Cheddar cheese prepared from heat-treated milk
 
 
Titel: Characterisation of microbial diversity and chemical properties of Cheddar cheese prepared from heat-treated milk
Auteur: Lee, Ji Young
Joung, Jae Yeon
Choi, Yun-Sang
Kim, Younghoon
Oh, Nam Su
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 63 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland