Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Influence of milk type, coagulant, salting procedure and ripening time on the final characteristics of Picante cheese
 
 
Titel: Influence of milk type, coagulant, salting procedure and ripening time on the final characteristics of Picante cheese
Auteur: Freitas, A.Cristina
Malcata, F.Xavier
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 6 (1996) nr. 11-12 pagina's 18 p.
Jaar: 1996
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland