Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effects of disulphide bonds between added whey protein aggregates and other milk components on the rheological properties of acidified milk model systems
 
 
Titel: Effects of disulphide bonds between added whey protein aggregates and other milk components on the rheological properties of acidified milk model systems
Auteur: Liu, Guanchen
Jæger, Tanja C.
Lund, Marianne N.
Nielsen, Søren B.
Ray, Colin A.
Ipsen, Richard
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 59 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland