Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 29 gevonden artikelen
 
 
  High intensity ultrasound effects on heat-induced whey protein isolate gels depend on α-lactalbumin: β-lactoglobulin ratio
 
 
Titel: High intensity ultrasound effects on heat-induced whey protein isolate gels depend on α-lactalbumin: β-lactoglobulin ratio
Auteur: Frydenberg, Rikke P.
Hammershøj, Marianne
Andersen, Ulf
Wiking, Lars
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 56 (2016) nr. C pagina's 3 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland