Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterisation of a milk polar lipids enriched ingredient from fresh industrial liquid butter serum: Combination of physico-chemical modifications and technological treatments
 
 
Titel: Preparation and characterisation of a milk polar lipids enriched ingredient from fresh industrial liquid butter serum: Combination of physico-chemical modifications and technological treatments
Auteur: Gassi, Jean Yves
Blot, Marielle
Beaucher, Eric
Robert, Benoit
Leconte, Nadine
Camier, Bénédicte
Rousseau, Florence
Bourlieu, Claire
Jardin, Julien
Briard-Bion, Valérie
Lambert, Sophie
Gésan-Guiziou, Geneviève
Lopez, Christelle
Gaucheron, Frédéric
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 52 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland