Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  In vitro bioaccessibility of peptides and amino acids from yogurt made with starch, pectin, or β-glucan
 
 
Titel: In vitro bioaccessibility of peptides and amino acids from yogurt made with starch, pectin, or β-glucan
Auteur: Rinaldi, Laure
Rioux, Laurie-Eve
Britten, Michel
Turgeon, Sylvie L.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland