Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high-pressure-processing on lipolysis and volatile compounds of Brie cheese during ripening and refrigerated storage
 
 
Titel: Effect of high-pressure-processing on lipolysis and volatile compounds of Brie cheese during ripening and refrigerated storage
Auteur: Calzada, Javier
del Olmo, Ana
Picon, Antonia
Nuñez, Manuel
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 39 (2014) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland