Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH on heat-induced casein-whey protein interactions: A comparison between caprine milk and bovine milk
 
 
Titel: Effect of pH on heat-induced casein-whey protein interactions: A comparison between caprine milk and bovine milk
Auteur: Pesic, Mirjana B.
Barac, Miroljub B.
Stanojevic, Sladjana P.
Vrvic, Miroslav M.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 39 (2014) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland