Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effect of exopolysaccharides from lactic acid bacteria on the texture and microstructure of buffalo yoghurt
 
 
Titel: Effect of exopolysaccharides from lactic acid bacteria on the texture and microstructure of buffalo yoghurt
Auteur: Yang, Tongxiang
Wu, Kongyang
Wang, Fang
Liang, Xiaolin
Liu, Qingsu
Li, Guanlin
Li, Quanyang
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 34 (2014) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland